YHTEYSTIEDOT

dsc_0242.jpg

Santa`s Beauty
Valtakatu 4 A 1, 2.krs
96100 ROVANIEMI

Puh. 040/8368642
Minna Holm


Tehdessäni hoitoja, puhelut siirtyvät vastaajaan. Voit jättää ääniviestin tai tekstiviestin. Olen yhteydessä sinuun hoitojen välillä. Voit laittaa myös s-postia tai ottaa yhteyttä facebookin välityksellä. Soitathan mieluiten klo 9-17 välillä arkisin. Jos haluat peruuttaa/siirtää hoitoaikasi, teethän sen vähintään vuorokautta aikaisemmin.

www.santasbeauty.com
Sähköposti: minna.holm@santasbeauty.com

Myös facebookissa

 Avoinna sopimuksen  mukaan, ajanvarauksen perusteella. 

Sovithan ajan, mikäli haet lahjakorttia.

Hoitola sijaitsee Konttisentörmällä, Angry Birds-puiston vieressä. Käynti Valtakadun puoleisesta talon päädystä, rappu A. Portaat / Hissi ylös toiseen kerrokseen. Seuraa Santa´s Beauty- kylttejä.

dsc_0249.jpg 

Asiakaspaikkaa autolle: Tolppa  nro 23 taloyhtiön pihassa. Asiakaspaikassa musta kyltti, jossa teksti VARATTU SANTA´S BEAUTY .Lisäksi löydät kahden tunnin pysäköintikiekkomahdollisuuden  hovioikeuden parkkipaikalta Inapolulta. Lisäksi hoitolaa vastapäätä sijaitsee ns. Kemijokiyhtiön talo. Sen edustalla olevat parkkipaikat ovat nykyään 2h kiekkoparkkeja. Myös Angry Birds-puiston edustalla on 2h pysäköintikiekkomahdollisuus. Näistä parkeista on vain lyhyt kävelymatka hoitolaan.

Hoitola sijaitsee toisessa kerroksessa. Hissi rakennettu juuri. Sopii myös liikuntarajoitteisille.