YHTEYSTIEDOT

dsc_0242.jpg

Santa`s Beauty
Valtakatu 4 A 1, 2.krs
96100 ROVANIEMI

Puh. 040/8368642
Minna Holm

Käytössä on sähköinen ajanvaraus. Käytäthän sitä ensisijaisesti. Tarvittaessa soita. Huomioithan, että hoitoja tehdessäni, puhelut siirtyvät vastaajaan. Voit jättää tekstiviestin tai ääniviestin. Olen yhteydessä sinuun hoitojen välillä. Voit laittaa myös s-postia. Soitathan mieluiten klo 9-17 välillä arkisin. Jos haluat peruuttaa/siirtää hoitoaikasi, teethän sen vähintään vuorokautta aikaisemmin. Peruutuksen voi tehdä ajanvarauksen yhteydessä tulleen sähköpostivahvistuksen kautta tai tekstiviestillä

www.santasbeauty.com
Sähköposti: minna.holm@santasbeauty.com

Myös facebookissa

 Avoinna sopimuksen  mukaan, ajanvarauksen perusteella. 

Sovithan ajan, mikäli haet lahjakorttia.

Hoitola sijaitsee Konttisentörmällä, Angry Birds-puiston vieressä. Käynti Valtakadun puoleisesta talon päädystä, rappu A. Portaat / Hissi ylös toiseen kerrokseen. Seuraa Santa´s Beauty- kylttejä.

dsc_0249.jpg 

Asiakaspaikkaa autolle: Tolppa  nro 23 taloyhtiön pihassa. Asiakaspaikassa musta kyltti, jossa teksti VARATTU SANTA´S BEAUTY .Lisäksi löydät kahden tunnin pysäköintikiekkomahdollisuuden  hovioikeuden parkkipaikalta Inapolulta. Lisäksi hoitolaa vastapäätä sijaitsee ns. Kemijokiyhtiön talo. Sen edustalla olevat parkkipaikat ovat nykyään 2h kiekkoparkkeja. Myös Angry Birds-puiston edustalla on 2h pysäköintikiekkomahdollisuus. Näistä parkeista on vain lyhyt kävelymatka hoitolaan.

Hoitola sijaitsee toisessa kerroksessa. Hissi on eli sopii myös liikuntarajoitteisille.