Palvelut

Hieronta dsc_0335.jpg

Hieronnassa keskitytään lihaksiston/kehon mahdollisiin ongelmakohtiin muokkaavalla otteella. Tavoitteena kuitenkin aina myös rentoutuminen. Hieronnan väliaineena käytetään hajusteetonta pohjaöljyä tai valinnaisesti lappilaista mesiangervovoidetta. Otteena käytetään perinteisiä klassisen hieronnan otteita: Sively, hankaus, täristys, pusertelu.

Valittavana hieronnat 30 min - 90 min.

Perushieronta / muokkaava ote toteutuu myös seuraavissa hoitopaketeissa:

Jumiveks

Kolotuksen lievitys

Stressipesu

Yläkropan leppuutus 

Kokokropan leppuutus

Hieronta eteerisillä öljyillä / Aromaterapiahieronta  /Yrttiöljyhieronta

Kokonaisvaltainen hoito, jonka tavoitteena on rauhoittuminen sekä mielen ja kehon rentoutuminen. Hieronnassa on oma tekniikkansa; varsinaisiin ongelmakohtiin ei puututa vaan hoidon ideana on jatkuvasti eteenpäin soljuva liike - kuin virtaava vesi. Aromaterapia perustuu eteeristen öljyjen käyttöön. Hoidon aluksi valitaan yhdessä asiakkaan kanssa hänelle sopiva hoitoöljy. Öljyt ovat 100% luonnontuotteita. Öljyt voivat rentouttaa, virkistää, poistaa nesteitä, lievittää kipua, laukaista lihasjännityksiä jne. Myös tuoksut tuovat oman tunnelmansa hoitotapahtumaan. Öljyjen vaikutus säilyy elimistössä max. 5vrk hoidon jälkeen.

Valittavana hoidot:

Katajaisen kansan hieronta ylävartalolle; sis. lämmitys

Tuoksun taika on perinteinen aromaterapiahieronta kokovartalolle henkilökohtaisine öljyvalintoineen

Mielikki Metsän emäntä stressinpoistoon; kokovartalohieronta nerolilla ja basilikalla, Kasvoille energisoiva kasvohieronta

 Luppo aika; rentouttava yrttiöljyhieronta männystä ja kuusesta; sis. kasvojen hieronnan mustaherukansiemenöljyllä; osin muokkaavaa hierontaa eli tehdään reilummalla hierontaotteella

Hot Stone Kuumakivihieronta 

Nimensä mukaisesti lämpimillä kivillä tehtävä hieronta. Hoidossa yhdistyy hieronnan, käytettävän hieronta-aineen sekä lämmön vaikutus. Syvälämpöhoitona laukaisee erinomaisesti kehon jännitystiloja ja mielikin uinuu, jossain unen ja valveen rajamailla.

Vuolukivi on uniikki luonnonmateriaali. Kivenä se kutsuu rauhoittumaan ja olemaan läsnä hetkessä. Tasapainoittaa, rauhoittaa, meditatiivinen. Hoito tehdään joko vuolukivillä tai laavakivillä. 

Valittavana hoidot:

Ylävartalon kuumakivihieronta

Kokovartalon kuumakivihieronta

Aroma Hot Stone

Jouten Olo; sis. myös päähieronta alkuun

Jumiveks; sis. alkuun ylävartalon muokkaavan perushieronnan

Kuumakivihieronta on suosikkihoito, jonka myös miehet ovat löytäneet

Päähieronta

Todellinen stressipesu! Hoito tehdään asiakkaan istuessa; käsittely vaatetuksen päältä. Hoidossa käydään läpi yläselkä, niska, pää sekä kasvot. Perustuu hierontaan, akupainantaan sekä rentoutumiseen.

Hyvä hoito, kun elämä alkaa mennä liian kiireiseksi; stressiin, unettomuuteen jne. Voidaan tehdä itsenäisenä hoitona tai erinomainen hoito yhdistettäväsi myös hoitopaketteihin. Tehdään aina hoitotapahtuman aluksi, jolloin se rentouttaa ja valmistelee seuraaviin hoitoihin. 

Talviaikaan asiakas kääritään halutessaan  vilttiin, laitetaan villasukat jalkaan sekä kuumat kivet käsiin. 

Valittavana hoidot:

Rentouttava päähieronta, perus ns. intialainen päähieronta

Jouten Olo; sis. päähieronta ja kuumakivihieronta

Stressipesu; sis. päähieronta ja niskahartiahieronta

Yläkropan leppuutus; sis. edellisten lisäksi kasvohieronnan

Päästä varpaisiin; sis. päähieronnan jalkakylvyllä ja jalkaterien hieronnalla

dsc_0336.jpgReiki 

Energiahoito, joka tuo tuulahduksen Japanista. Ikivanha tekniikka, joka hoitaa kokonaisvaltaisesti ja palauttaa luonnollisella tavalla kehomme tasapainon. Reiki-sana tulee Japanista ja tarkoittaa elämän voiman energiaa. Energia käyttäytyy fysiikan lakien mukaisesti ja koulutuksen käyneellä hoitajalla on tieto-taito tämän energia välittämiseksi hoidettavalle. Ei perustu uskontoon tms. Asiakas lepää puettuna, lämpimästi peiteltynä hoitopöydällä. Hoitajan työvälineinä ovat kädet, jotka kevyesti lepäävät asiakkaan keholla. Käsien asennot perustuvat vanhaan tietouteen ja kokemukseen siitä, miten energia toimii.

Uutuutena vuonna 2021 imukuppihieronta eli muovisella imukupilla saadaan aikaan alipaine, jolla irroittellaan jännittyneitä kudoksia. Valittavana kaksi hoitoa:

Kolotuksen lievitys niskahartiaseutuun

Magnesium jalkahieronta, pitkä

Magnesium -jalkahieronnat 

valmistetaan desistä magnesiumhiutaleita vadilliseen lämmintä vettä. Mg-hiutaleet sis. 47% magnesiumkloridia. Se on luonnon omaa magnesiumia, joka louhitaan 2.5 km:n syvyydestä yli 250 miljoonaa vuotta vanhasta Zechstein merestä. Jalkoja kylvetetään noin 20 min, jonka jälkeen jalat hierotaan pohkeisiin asti magnesium-voiteella. Käytössä paikallinen tuote Relaxant Mg. Magnesium imeytyy kylpiessä suoraan ihon läpi kudoksiin. Hoito virkistää jalkoja, lievittää kipuja sekä kramppeja; suonenvetoihin, rasittuneille jaloille, poistamaan raskasmetalleja/kuonaa, urheilusuoritusten jälkeen. Magnesiumin tehotankkaukseen.

Valittavana kaksi hoitoa:

Lyhyessä hoidossa kylpy ja käsin tehtävä hieronta pohkeisiin, jalkapohjiin sekä sääriin

Pitkässä hoidossa alueet käsitellään lisäksi imukuppihieronnalla sekä kuumilla kivillä


Hoitoja voi tehdä yksinään tai yhdistellä hoitopaketeiksi, mitä moninaisimmilla tavoilla! Kysy lisää! 

Kaikki hoidot eivät sovellu kaikille. Esim. vakava perussairaus tai sydänsairaus voivat olla esteinä tietyille hoidoille. Kaikkia hoitoja ei myöskään suositella raskaana oleville. Imetys ei ole esteenä, mutta ainevalinnat täytyy huomioida erikseen. Epäselvissä tapauksissa, olethan yhteydessä!