Palvelut

Hieronta dsc_0335.jpg

Hieronnassa keskitytään lihaksiston/kehon mahdollisiin ongelmakohtiin muokkaavalla otteella. Tavoitteena kuitenkin aina myös rentoutuminen. Hieronnan väliaineena käytetään hajusteetonta pohjaöljyä tai lappilaista mesiangervovoidetta. Otteena käytetään perinteisiä klassisen hieronnan otteita: Sively, hankaus, täristys, pusertelu.

Alla olevista erikoishieronnoista saatavana nyt myös puolihieronnat ylävartaloon - Minna 21.12.2017

Aromaterapiahieronta

Kokonaisvaltainen hoito, jonka tavoitteena on rauhoittuminen sekä mielen ja kehon rentoutuminen. Hieronnassa on oma tekniikkansa; varsinaisiin ongelmakohtiin ei puututa vaan hoidon ideana on jatkuvasti eteenpäin soljuva liike - kuin virtaava vesi. Hoidossa hierotaan aina koko keho, lopettaen päähän. Aromaterapia perustuu eteeristen öljyjen käyttöön. Hoidon aluksi valitaan yhdessä asiakkaan kanssa hänelle sopiva hoitoöljy. Öljyt ovat 100% luonnontuotteita. Öljyt voivat rentouttaa, virkistää, poistaa nesteitä, lievittää kipua, laukaista lihasjännityksiä jne. Myös tuoksut tuovat oman tunnelmansa hoitotapahtumaan. Öljyjen vaikutus säilyy elimistössä max. 5vrk hoidon jälkeen.

Hot Stone Kuumakivihieronta / Vuolukivihieronta

Nimensä mukaisesti lämpimillä kivillä tehtävä kokovartalohieronta. Hoidossa yhdistyy hieronnan, käytettävän hieronta-aineen sekä lämmön vaikutus. Syvälämpöhoitona laukaisee erinomaisesti kehon jännitystiloja ja mielikin uinuu, jossain unen ja valveen rajamailla.

Vuolukivi on uniikki luonnonmateriaali. Kivenä se kutsuu rauhoittumaan ja olemaan läsnä hetkessä. Tasapainoittaa, rauhoittaa, meditatiivinen.

Suosikkihoito, jonka myös miehet ovat löytäneet!

Lämmin Yrttiöljyhieronta

Kokovartalohieronta. Kts hoidon tavoite ja tekniikka kuten aromahieronnassa. Hieronnassa käytetään  lämmitettyä yrttiöljyä, joka valutetaan keholle. Yrttiöljyssä mieto tuoksu. 

Päähieronta

Todellinen stressipesu! Hoito tehdään asiakkaan istuessa; käsittely vaatetuksen päältä. Hoidossa käydään läpi yläselkä, niska, pää sekä kasvot. Perustuu hierontaan, akupainantaan sekä rentoutumiseen.

Hyvä hoito, kun elämä alkaa mennä liian kiireiseksi; stressiin, unettomuuteen jne. Voidaan tehdä itsenäisenä hoitona tai erinomainen hoito yhdistettäväsi myös hoitopaketteihin. Tehdään aina hoitotapahtuman aluksi, jolloin se rentouttaa ja valmistelee seuraaviin hoitoihin. 

Talviaikaan asiakas kääritään halutessaan  vilttiin, laitetaan villasukat jalkaan sekä kuumat kivet käsiin. 

dsc_0336.jpgReiki 

Energiahoito, joka tuo tuulahduksen Japanista. Ikivanha tekniikka, joka hoitaa kokonaisvaltaisesti ja palauttaa luonnollisella tavalla kehomme tasapainon. Reiki-sana tulee Japanista ja tarkoittaa elämän voiman energiaa. Energia käyttäytyy fysiikan lakien mukaisesti ja koulutuksen käyneellä hoitajalla on tieto-taito tämän energia välittämiseksi hoidettavalle. Ei perustu uskontoon tms. Asiakas lepää puettuna, lämpimästi peiteltynä hoitopöydällä. Hoitajan työvälineinä ovat kädet, jotka kevyesti lepäävät asiakkaan keholla. Käsien asennot perustuvat vanhaan tietouteen ja kokemukseen siitä, miten energia toimii.

Jalkakylpy päähieronnalla; sis. jalkaterien hieronnan

 haudutetaan aidoista yrteistä, jotka Naarman kairasta. Kesto noin 25.min, kun yhdistetty päähierontaan. Lopuksi jalkaterien hieronta yrttiöljyllä.  

Magnesium -jalkakylpy 

valmistetaan desistä magnesiumhiutaleita vadilliseen lämmintä vettä. Mg-hiutaleet sis. 47% magnesiumkloridia. Se on luonnon omaa magnesiumia, joka louhitaan 2.5 km:n syvyydestä yli 250 miljoonaa vuotta vanhasta Zechstein merestä. Jalkoja kylvetetään noin 20 min, jonka jälkeen jalat hierotaan pohkeisiin asti magnesium-voiteella. Magnesium imeytyy kylpiessä suoraan ihon läpi kudoksiin. Hoito virkistää jalkoja, lievittää kipuja sekä kramppeja; suonenvetoihin, rasittuneille jaloille, poistamaan raskasmetalleja/kuonaa, urheilusuoritusten jälkeen. Magnesiumin tehotankkaukseen


Hoitoja voi tehdä yksinään tai yhdistellä hoitopaketeiksi, mitä moninaisimmilla tavoilla! Kysy lisää! 

Kaikki hoidot eivät sovellu kaikille. Esim. vakava perussairaus tai sydänsairaus voivat olla esteinä tietyille hoidoille. Kaikkia hoitoja ei myöskään suositella raskaana oleville. Imetys ei ole esteenä, mutta ainevalinnat täytyy huomioida erikseen. Epäselvissä tapauksissa, olethan yhteydessä!