maino.png

KURSSIT

KURSSIT TAUOLLA - Minna 5.1.2022 -

Kurssit Valtakadun hoitolassa. Kursseihin kuuluu teet ja kahvit. Harjoittelussa käytettävä kirjallinen materiaali kuuluu hintaan. Kurssipäivien aikana pidetään ruokatunti. Keskustan ravintolat ovat kävelymatkan päässä. Omat eväät voi myös ottaa mukaan. Käytössä jääkaappi, keittolevyt, mikrouuni jne.

Kurssista saat laskun sähköpostiisi ja kurssimaksu suoritetaan ennen kurssia. Vaihtoehtoisesti kurssin voi maksaa pankkikortilla tai käteisellä paikan päällä.

Kurssit pienryhmissä, 4-6 hlöä hoitolassa, Rovaniemellä. Voit myös koota porukan ja tarvittaessa tulen omalle paikkakunnallenne kouluttamaan. Mahdolliset matkakulut, päivärahat ja yöpymiskulut lisätään kurssihintaan.

Kursseista saa osallistumistodistuksen.

Mukaan kurssipäiviin hoitovaatteet ja kengät

Mikäli tulet autolla, niin kysele parkkipaikoista minulta etukäteen. Kahdelle autolle parkkimahdollisuus pihalla.

 Ilmoittaudu kurssille sähköpostiini ja liitä mukaan pieni tarina itsestäsi. Eli onko sinulla pohjakoulutusta, mistä tulet ja mihin tarkoitukseen aiot oppimaasi käyttää. Kerrothan myös, mikäli sinulla on erityistarpeita oppimisen suhteen. Kurssit sopivat joko ammatilliseksi lisäkoulutukseksi esimerkiksi hierojille tai sinulle, joka haluat hoitaa läheisiäsi. Myös pariskunnat tervetuloa!

TERVETULOA!


 

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA-KURSSI 

TODELLINEN STRESSIPESU!

Toteutetaan 2 pv:n kurssina. Sisältää teoriaosuuden ja harjoittelun pareittain. Hoito tapahtuu istuen ja käsittely kevyen vaatteen päältä. Vaiheittain opetellaan yläselän, niskan, pään ja kasvojen käsittely. Yksi rentouttavimmista hoidoista.

HINTA / HLÖ: 190,00 € + alv 24% ( 235,60 € )

Sähköinen kurssimateriaali toimitetaan sähköpostiin, kun ensimmäinen erä kurssimaksusta suoritettu

 


KUUMAKIVIHIERONTA - HOT STONE!

HINTA/ HLÖ: 190,00 € + ALV 24% (235,60 €)

Toteutetaan päivän kurssina. Opetellaan teoria ja sen jälkeen koko hoito pareittain. Tavoitteena, että jokainen tekee yhden hoidon parilleen ohjauksessa ja vaiheittain. Lisäksi jokainen saa kokemuksen hoidettavana olosta.

Kuumakivihieronta on  sekä psyykkisesti että fyysisesti erittäin rentouttava hoito!

Kurssille Rovaniemelle otan neljä henkilöä kerrallaan. Kahdelle parille on kivet hoitolassa, joten omia kiviä et tarvitse vielä kurssivaiheessa. Kurssilla saat infoa kivien ostamiseen liittyen.

Sisältää paperisen kurssimateriaalin .


 TURVEKURSSI

Kahden päivän kurssi sisältää teoriaosuuden turpeesta sekä parityöskentelynä opeteltavat turveselkähoito, turvekasvohoito sekä turvejalkahoito. Luonnonmukaista hoitamista ekotietoisille!

Kurssin hinta 230,00 € + alv 24% ( 285,20 € )

Sisältää sähköisen kurssimateriaalin, joka toimitetaan, kun maksu suoritettu. Lisäksi kurssimaksu sisältää turvekasvonaamion sekä 1,5 kg turvetta / hlö käytettäväksi turveselkähoitoon ja turvejalkahoitoon